Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
10/8 (9/8)


Könsbyte - en drömraga

 

Vackra Annika var hårdbevakad

överallt utom i håret rakad

själv var jag smått hårig mellan brösten

under natten fick jag mörka rösten

manlig hårväxt och en riktig lem

kvinnligheten kunde hälsa hem

ändå låg en gosse på min arm

sökte det som fordom var min barm

 




Bunden vers av Nanna X
Läst 248 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-01-29 09:24



Bookmark and Share


    Tommy M
Kul när rimmandet inte sackar utan håller stilen - sista raden är superb!
2015-01-30

    prima donna
hihi jo en del kvinnor kan verkligen få en att känna sig som att mustachen växer fram
2015-01-29

    Lena Söderkvist VIP
Hihihi. Stackars kille... men han kanske tyckte det var ok, vem vet. Riktigt roligt rimmat!
2015-01-29

  cilax VIP
snyggt!
2015-01-29

  i af apa
helt tydlig bild...
2015-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X