Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltid kär

 

I ditt fall ska jag dig fånga,

när du trillar från tvivlens stup

I dina armar vill jag ånga,

då din tanke är alltför djup

 

Vass tunga ska fascinera

när du talar med känslans toner

Vackraste ögon får fantisera,

betrakta de mest intima zoner

 

För mina armar vill dig släppa in,

vill ju vara där du är

I min famn förblir du min, 

 

du är mig för alltid kär

 

 

 




Bunden vers (Rim) av amanda_panda
Läst 277 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-01-29 19:44



Bookmark and Share


  Connie
Ljuvligt vacker!
2015-02-03

    Frozenbride
Åhh fin!
2015-01-31

  ULJO
Mycket väl förmedlat
2015-01-30

    Dan Myrbeck
Kärleksfull, sensuell, varm
2015-01-30

  Lars Hedlin
Helt underbart :) Tycker mycket om!
2015-01-30

    Bo Malte
fint...
2015-01-30

    ej medlem längre
Kärlek och trygghet <3
2015-01-30

  louisegirl
Så innerligt, fint och kärleksfullt skriftat..

2015-01-29

    ej medlem längre
Väldigt talande & kärleksfull dikt!
2015-01-29
  > Nästa text
< Föregående

amanda_panda
amanda_panda