Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att läka ett hjärta

Hjärtat du satte kniven i och vred om
som du sedan rev ut och kastade i soporna,

jag har hittat det igen, svårt sargat, blödande
men fortfarande vid liv!

jag har plockat upp det och håller på att göra det rent
sy ihop de trasiga delarna, och förse det med syre igen...
.
.
.
.
.
men det gör ont...fruktansvärt ont, mer än jag trodde
och det är svårt att sätta tillbaks det på rätt ställe,

men jag skall klara av det, jag skall ha mitt hjärta tillbaks,
och jag tänker aldrig mer låta någon såra eller skada det igen!

<3 <3 <3 <3







Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-01-29 19:57



Bookmark and Share


    Amor Khatib
det gör dig starkare <3
2015-02-04
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP