Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aningars röst

kunde jag
skulle jag
sucka
ljudligt


att
det hördes bortom horisont

uttrycka min närhet
till ord
som aldrig tidigare sports




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-29 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP