Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Evangelium betyder inte glädjebudskap


Andas in din luft i mina lungor

ett vikariat
för din röst
pulserar genom natten
av svart elektriskt skimmer

du lämnade avtryck
i varje ton
i varje puls
i varje tår
jag följde spåret
längs den blänkande asfalten

och kaninhålet öppnar sig
släpper ut allt
som skulle vara begravet
tills jorden slutade
rotera




Fri vers (Modernistisk dikt) av Hans Jonsäll
Läst 296 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-30 00:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans Jonsäll
Hans Jonsäll