Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Evangelium betyder inte glädjebudskap


Den som törstar ska få dricka (Upp 21:17)

som om det
geijserrykande vattnet
sakta i ljusets hastighet
har mejslat in smakerna
från alla hundratals förbrukade tepåsar
i keramikväggarnas glipor
likt en grammofonskiva
skrivits full med urgröpningar
och amorfa vågor
att läsa av hela symfonier
från sprickor
känna aromen
av det förflutna




Fri vers (Modernistisk dikt) av Hans Jonsäll
Läst 214 gånger
Publicerad 2015-01-30 00:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans Jonsäll
Hans Jonsäll