Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vinter betraktelse


Väckt ur drömmen.

Vaknar ur drömmen om min älskade
med rasslande kedjor blinkande gula ljus
annars mörkt i vart fönster tyst i vart hus
sängens värme håller mig kvar mig som
inget arbete har jag kanske en annan
människa var hade på alla frågor svar
nu lever jag från dag till dag någon framtid jag
inte har.

Mörkret skrämmer vinden är kall
man må sträva i alla fall kanske lyckan
väntar om våren i på ljusets charm
tystnat har snösvängens larm.




Bunden vers av Stefan Höglund
Läst 319 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-30 08:58



Bookmark and Share


  Heikki Hellman
Tyckte läsa dina funderingar, din betraktelse, den känns så aktuell på något vis!
2015-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Höglund
Stefan Höglund