Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar i tiden.


Kanske lika gott.

En Värld skakar. De vakna vakar
en del ett helt liv fått försaka.
Allt är försent marken knakar
men kanske nödvändig som en
skogsbrand att skapa nytt liv
de dödades röst man mister
värdet sorgligt och trist e.

Makthavare som sticker
har för länge sedan tappat tron
ingen släpps över saknadens doft
Demokratiska Bron.




Bunden vers av Stefan Höglund
Läst 244 gånger
Publicerad 2019-10-08 10:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Höglund
Stefan Höglund