Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det eviga.


Kärlekstid.

Tranor plogar sig genom
Himmelen hej då hej då
färgade blad på marken
i träden är di få.

Vinden sliter och slå
så din Kärlek jag längta
nu som då att din mun
få kyssa krama dig
runt din kropp mina armar slå.

Kärlek känns så nära
när kvällarna blir korta
ljusen tändas
vin i glasen hällas.

Låt oss älska att mörkret
stå ut låt ej sommaren
vara Kärlekens slut.




Bunden vers av Stefan Höglund
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-04 11:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Höglund
Stefan Höglund