Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
framtid-


Jag längtar dig sommar.

Jag längtar dig sommar
solvarm berså.
Doft av rosor
ibland från havet
doft av salt och tång
Glas med kall rose
de ljud-lösa Kyssarna
smaken från din mun
dina slutna ögon.




Fri vers av Stefan Höglund
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-24 10:06



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag längtar till sommaren, minus alkohol.
2020-02-24

  Öknens Ros VIP
Fint diktat.
2020-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Höglund
Stefan Höglund