Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eftertanke.


Att önska ett gott nytt år.

Att önska ett gott nytt år
vad är det man förmår
en tanke till fattiga människor
som reser sig mot förtrycket
med desperation och sår.

Att önska ett gott nytt år till den
som förvisas till en ovis framtid
går med våldet bredvid.

Att önska gott nytt år
till den som längtar
efter Kärlekens tid
när ondskan moln växer bredvid

Jag önskar alla ett gott nytt är.




Bunden vers av Stefan Höglund
Läst 178 gånger
Publicerad 2020-01-02 13:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Höglund
Stefan Höglund