Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
känsla


Strimman av ljus.

Dagarna blir korta och grå
man bör ändå tro på hoppet må
fåglarna till södern låter flytten gå
glädje ämnena är små och få.

Jag hoppas av Kärlekens hopp en strimma få,
själv vill jag ge i överflöd
även om tiden formerar död
ty hoppets strimma är en strimma av ljus,
låt Kärleken komma in i era Hus.




Bunden vers av Stefan Höglund
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-22 10:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Höglund
Stefan Höglund