Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fundering.


Varför fick jag en öken.

Varför fick jag en öken
efter alla försöken
och längtan efter ett
Kärleksfullt liv
sandslott av drömmarna riv
en barndom och ungdom
som vandring på en egg
en kniv.

Som vuxen strävan efter
ett meningsfullt liv
krossades en natt
så var det förbi.

Jag dög inte min kärlek har inget värde
har frågat de vise och lärde
varför jag måste dö utan att efter mig
lämna något av värde.

Varför gavs jag en längtan
som avisas i förträngtan
varför fick jag en öken.





Bunden vers av Stefan Höglund
Läst 192 gånger
Publicerad 2020-04-10 10:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Höglund
Stefan Höglund