Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den jag är

vet du vem jag är vet jag vem jag är
hur ser man mig
bilden
gesten
rösten
sorgen
tåren
styrkan i min kram
ögonblink
av jubel
hårrytmik
och skinn av gås
är det jag
buren av
örnens vingar
fångad i hans blick
vindomsusad




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-01-30 15:58



Bookmark and Share


    Melona
Ja.
2015-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP