Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din alldeles egen

 

Besluttagande i livet har ibland varit svårt

Sorger och brustet hjärta har tagit hårt

 

Nätter av vakan jag har fördrivit

Ja, till och med hotad har man blivit

 

Har dock hunnit sopa igen spåren

och rannsakat mig själv genom åren

 

Nu vill jag bara i stunden  landa..

 

..och vara din alldeles egen söta panda




Bunden vers (Rim) av amanda_panda
Läst 354 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-01-30 13:51



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härligt starkt och mycket bra framfört med stora känslor..kramar
2015-02-01

  ULJO
Fin kärlekslyrik
2015-01-30

  louisegirl
Så ömt och fint skriftat
2015-01-30

    Dan Myrbeck
Tänkvärda reflektioner.

PS: Observera att nya EU-regler pga kolhydratberoende gäller från och med 2015-07-01 när det gäller hur söt man får vara.

2015-01-30

    ej medlem längre
En helt egen tolkning av kärlek..väldigt fint diktat!
2015-01-30

    Lena Söderkvist VIP
Både vackert, hemskt och rart. Fint skrivet.
2015-01-30
  > Nästa text
< Föregående

amanda_panda
amanda_panda