Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Anpassad till en låtsas värld


Oj jag tror att min fjortis vaknade till

När jag var en djävla fjortis
var jag arg som fan
kunde skrika åt vem som helst på stan

Hade inte den här rädslan i mig då
Tyckte att jag hade rätt att bara komma och gå
Hängde med folk som förstod vad jag sa
vuxna var ju ingenting att ha

Så en dag ändrades allting
jag började tänka som dom
och rädslan smög sig sakta på
Nu var jag tvungen att veta var jag skulle gå
Började sortera mina sopor och känslor
riktigt präktigt bra
Anpassad till denna robot värld och insugen i
Tv soffan satt jag ordentlig och fin
med blommig gardin

Å hej och hå vad trevligt allting är
Så fint att veta att ingenting duger
Så fint att vuxenvärlden suger
Så fint att politiker ljuger
Så fint att veta att grannen slår ihjäl sin fru
Så fint att veta att du inte får vara du
Så fint att extreme make over kom
för nu behöver hela helvetes skiten göras om

Oj jag tror att min fjortis vaknade till
jag är inte så rädd om jag vill
Jag kan se livet som det är
Jag är nog skyldig mig själv att vara den jag är

Och jag är fortfarande arg på vuxna även mig själv ibland
Vet du var du kan hitta en hjälpande hand
Jo i slutet på din arm som någon sa
jag tycker den tanken är bra






Fri vers av Spirit
Läst 266 gånger
Publicerad 2006-04-10 12:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit