Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Odödlig är kärlekens ros


Odödlig
darrar
kärlekens ros
svept i gryningens mantel

skälver
blodröd
i vindarnas gunga


Sällsamt vacker

etsar sin glöd
i evighetens
dunkel

Odödlig
andas
kärlekens ros
den
rymd
av solen kysst

Bs-06











Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 402 gånger
Publicerad 2006-04-10 13:14



Bookmark and Share


  Paulina LH VIP
Bra uppställt, perfekt uppmålad känsla med dessa vackra ord.
Otroligt vackert. Högsta betyg.
2006-04-12

  KristinaE
Härligt - i evigt tid finns den kvar kärlekens eviga eld. Tack.
2006-04-11

  Pia S
Vackert, vackert och man känner dofen av kärlek.
2006-04-10

  Teresia Ridell
Underbart vacker, odödlig poesi !
2006-04-10

  tobbä
Odödlig är just vad den är!! Jättefint!
2006-04-10

  Nils Sondefors
Instämmer!
Mycket vackert och poetiskt om kärleken...
2006-04-10

  Cris
Vacker poesi helt enkelt
rosigt och fint
2006-04-10

  prinscess VIP
mycket vacker
kärleken ros är odödlig
bra förmedlat
2006-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg