Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

never is a long long time




aldrig mer, säger jag
och du
accepterar utan protest
tomheten växer tills
själen inte riktigt får plats
i bröstet längre
kaffet smakar bränt på tungan
och hjärtat, intakt bakom
häftigt ärrade revben och spärrar
vet, att du var
allt




Fri vers av whimsical
Läst 246 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-01-31 01:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

whimsical
whimsical