Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vinter. Bild Google


VINTERNATUR

Vädret är vindstilla.
Träden är täckta av snö
som kom i natt.
Som en saga.
Den vackra vinterdagen
är som en dröm även
trädstammarna är snöiga.
Det är lättare än någonsin
att promenera för jag njuter
av den vackra vinternaturen
och den härliga skogspromenaden
bland de vackra träden.
Stannar och fotograferar.
Pratar med okända människor
och berättar om den sagoliknande
skogen.
Svårt att återvända hem.

MaRit MaRitz LöfRoos




Fri vers av MaRit MaRitza LöfRoos
Läst 177 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-01-31 13:49



Bookmark and Share


  Connie
Vacker naturskildring!
2015-02-04

  Kim VIP
En fin vardagsskildring!
2015-01-31
  > Nästa text
< Föregående

MaRit MaRitza LöfRoos
MaRit MaRitza LöfRoos