Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alltidhaiku

 

alltid all tid jo

men hur blev verkligheten

aldrig all dryg nej




Bunden vers (Haiku) av Nanna X
Läst 219 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-01-31 15:48



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Förundransfull observation! Kanske borde hetat "ingtid" snarare?
2015-01-31

    prima donna
ibland är nej en nödvändighet även om det allt kan vara drygt
2015-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X