Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

genom trådar

genom trådar omgivna av fettisolering sprider sig budskap i mig
kontoret får koll
dofter
smak
ett sån't djävla gott vin
och
fingertoppars känsla
en sprittande hud

men
också förfärligheter slinker in

sorteringsfunktionen orkar inte alltid stå emot
fördämningen brister
och allting brakar löst

vem skall bevara oss
vem hjälper min arma hjärna
mot våldsinducerat kaos




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-01-31 18:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP