Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i natt fäller himlen silvertårar

i natt fäller himlen silvertårar
det är singlande flingor av snö
som utgjuts för dig
från glesa moln under månens strålar
jag lapar smakar
fångar på tungan
ropar ut
så underbart

tänk
att äntligen få tala




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-31 19:28



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Sorgset, starkt berörande, livfullt och vackert på ett speciellt sätt.
Gillas !
2015-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP