Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fruktad och legend

Vildvittror vaknar när solen går ner
Eldar tänds kring byar
Historier, legender hedrar det förflutna
Det talas om Henne, som dräpte 1000 man

Suset av häpnad går genom folket
Nyfiket säger, berätta mer

Hon var en flicka med taskigt förflutet
Stred för respekten, som ingen henne gav

1000 man Hon dräpte, ute i striden
Gav henne namnet, som fruktas än idag...




Fri vers (Prosapoesi) av miramin
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-01 00:03



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Klar linje och om vad vill jag inte veta. Det är en längtan mot ett ingenting, illusioner och återvändsgränder. Och ändå så går det ett sus genom den. Skickligt.
2015-02-01
  > Nästa text
< Föregående

miramin
miramin