Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag väl satt fart

 

Ligga på soffan

och slappa idag

Tanken den lockar

men dags att ta tag

 

I dagen som nalkas

och alla bestyr

Putsa och damma

så man blir alldeles yr

 

Slänga med vippan 

och moppen likaså

Peppande musik

är givetvis på

 

För städa kan va ' kul

i en utflippad dans

Svänga på höften

och tappa all sans

 

Nynnar och trallar,

det gör jag såklart

Ja, huset ska skina

när jag väl satt fart




Bunden vers (Rim) av amanda_panda
Läst 338 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-02-01 11:23



Bookmark and Share


  Connie
Blir glad och härligt inspirerad!
2015-02-03

    Dan Myrbeck
Nää, behåll dammråttorna!
Dom är dom bästa husdjuren,
kräver inte ens mat!
2015-02-02

  Knickedick
kommer att tänka på "Kungens lilla piga"
https://www.youtube.com/watch?v=Xbs5Phz_Vys

2015-02-02

  ULJO
En välskriven text med fina rim
2015-02-01

    Lars J
Tänk om det kändes lika lätt för mig att städa hmmm nej jag skriver nog en ny dikt istället om dammråttor och skräp i allmänhet :D
2015-02-01

    ej medlem längre
Jag gillar din text. Bra skrivet.
2015-02-01

  Lars Hedlin
:) JA varför inte ha skoj under tiden! :)
2015-02-01

    ej medlem längre
Då blev man uppåt igen :)
Tack Amanda för denna fyndiga och snabba text! Fina rim, stor applåd
2015-02-01

  louisegirl
Härligt skrivet..:)
Blir glad när man läser dina rader, om att det kan va kul att städa..
2015-02-01
  > Nästa text
< Föregående

amanda_panda
amanda_panda