Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Distansprocessen II

Så gjorde djävulen
sitt avtryck

Tvingade reaktion

Änglar poppade upp
Som popcorn poppas utan lock
Över hela golvet

Tack för din ondska
Den lärde mig insikt




Fri vers av maia
Läst 220 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-02-01 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

maia
maia