Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bildpoesi?

Somt kan jag inte skriva, bara se,
nu om förståelse för det vill jag ödmjukt be
Somt är för mycket saga,
somt kan det inre ögat behaga.
Om somt jag inte ord kan finna,
men det finns dans, det handlar om att brinna
Kaos har jag ritat, målat, på så sätt berättat
Hoppas att det är ett sätt att
uttrycka sig också på denna sida -
jag ber om ursäkt om det över gränsen anses skrida!

(Jag har ritat och målat inspirerad av att solen störtar i havet i Eddans Ragnarök, jag har också inspirerats av passion och dröm, jag har hämtat intryck i natur och fantasi och inspirerats av diverse djur och andra trevliga figurer. En del av mina bilder finns att se  under rubriken "Olika karaktärer" på "Utställningar" här på min sida)




Bunden vers (Rim) av Mia Bergenheim
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-02 15:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mia Bergenheim
Mia Bergenheim