Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om och om igen

Om..

sanning och lycka

kunde komma tillbaka

Om ångerfullhet skulle rycka

i hela kroppen och skaka

Och om..

 

 

 


du bara insiktsfyllt ville tycka

att du ej mig skulle försaka

 

Om..

 

jag hade en massa klöver

och ej på banken dem spar,

 

åtminstone lite över

att återuppleva våra galna da'r

 

Och om igen..

 

du nå'n gång mig behöver

och skulle sakna mig framöver

 

 

 


så finns jag alltid kvar

 

 




Bunden vers (Rim) av amanda_panda
Läst 315 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-02-03 17:54



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark och beröring i känsla och ord!
2015-02-04

    ej medlem längre
Sorgsen..om kärlek som en gång var..gissar jag. Fyndigt ihopsatta rim, som vanligt :) !!
2015-02-03
  > Nästa text
< Föregående

amanda_panda
amanda_panda