Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommer ifatt

 

Nyanserade uttryck

i ditt ansikte leker

Skenet av din ärlighet

min bara hud smeker

 

Du utstrålar värme

 

i nästan allt du gör

 

 

Ditt sätt är självsäkert

 

när du mig förför


Vacker är du

som en stilla natt


Men när du går

kommer tomheten ifatt

 

 




Bunden vers (Rim) av amanda_panda
Läst 283 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-02-03 19:36



Bookmark and Share


  P-E-H
Stark känsla och vackra ord. Tack för att du delade den!
2015-02-10

  Ronny Berk
så vackert i blidrik poesi, ja !
2015-02-07

  Unikum VIP
Tack för dina ord, bästa Amanda!
2015-02-06

    Dan Myrbeck
Fina ord!
2015-02-04

  louisegirl
Starkt och bra förmedlat i känslan
2015-02-04

  Lars Hedlin
Känslan starkt framfört ..Gillas!
2015-02-04
  > Nästa text
< Föregående

amanda_panda
amanda_panda