Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Dårskapens ateljé


Genombrottslighet

bespotta kattlarmet innan det är för senilt
fnittrande syrener nerspikade i sandstranden
fläskar på med cyklar i bagageluckan

Mefisto
spunnen i rubinflammor
hans andakt uppfyller bägaren
med fönster

stopp och beläggningar på tänderna
här har de kvaddat
hela helvetet…

…tror du att de kommer sanera soptipparna
till slut?

ett hav av massa random prylar
nafsar förskräckta på ditt hjärtekross öronsnibb
de tre musköterna drattar på ändlösheten
pimplar efter snowboards
i orgeln

[och får napp]

jag ska be för dig
kärringjävel




Fri vers (Modernistisk dikt) av Hans Jonsäll
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-03 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans Jonsäll
Hans Jonsäll