Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kärlek

Likt binas strävan
Och barnens tassar
I vackraste månsken
Vid mäktiga forsar

Som den saliga storhet
När liv kommer till
Där knoppar slår ut
Och tiden står still

Som tranornas läte
I höststormens makt
Och skogars mystik
Med björkarnas prakt

Så ska jag älska dig
Till vårt sista minne
Så ska jag älska dig
In i min sista timme




Bunden vers av P-E-H
Läst 353 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2015-02-04 12:48



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Tycker mycket om dina ord.
2015-03-01

    ej medlem längre
Jättefin text..
2015-02-24

  amanda_panda
Mycket berörande och vacker dikt.
2015-02-10

    ej medlem längre
Vacker kärlekspoesi
2015-02-07

  Teresia Ridell
Sådär vackert så man ryser när man läser. Wow!!
2015-02-06

    hippsomhapp Hepp
Rytm, rim, innehåll, finess, skönhet, fem hepp av fem möjliga.
2015-02-06

    ej medlem längre
Fina bilder från naturen.
Tycker om din fina dikt.
2015-02-04

  louisegirl
Underbar..
Gillar mycket!
2015-02-04

    ej medlem längre
Vackra bilder från naturen... som förs över till kärleken. Högtidlig stämning, nästan som om den var antik
2015-02-04
  > Nästa text
< Föregående

P-E-H
P-E-H