Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ljög

Du ljög i varje mening
om vareviga försening
Du ljög varenda dag
och jag kände ett obehag

Nu är du för mig försvunnen
Hoppas du har ont i munnen
Ty dina lögner värker kvar
Men nu slipper jag dina svar




Bunden vers av P-E-H
Läst 286 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-02-04 13:48



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Snyggt rimmat!
2015-02-10

  amanda_panda
Berörande text med bra rim!
2015-02-09

    ej medlem längre
Bra rimmat, väldigt stark text!
2015-02-05

  louisegirl
Berör..
Mycket bra skrivet!
2015-02-04
  > Nästa text
< Föregående

P-E-H
P-E-H