Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi kan kanske...

...ta det som det kommer, älskade du
fast vi inte vet hur vi ska överleva
utan dem

vi drömde såpbubbledrömmar
vi trodde var gjorda av stål
och fastän jag skrek högre än din förra
och fastän hon var vackrare än hans förra
spelade det ingen roll
presens blev imperfekt och
alla somriga vårdagar vi skapade historia
blommade ut samtidigt som alla träden

och fastän vi sov i samma rum alla fyra
drömde vi alla olika drömmar
jag och hon drömde om skönhet och \"för evigt\"
du och han drömde ingenting alls

när natten mörker dolde världen kysste ni oss
men så fort solens strålar välkomnade dagen
släppte ni oss på asfaltens hårda yta
samtidigt som vi försökte hålla tårarna borta

och det kunde blivit så bra, det kunde blivit så perfekt
om natten aldrig hade blivit dag
fastän att året gått har vi aldrig riktigt släppt
allting som kunde blivit vårt

älskling, som kommer bli vårt...




Fri vers av caveman
Läst 255 gånger
Publicerad 2006-04-10 18:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

caveman