Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vanlig

En vanlig dag
kliver du ur sängen, klär dig
vanligt och går till ditt
vanliga jobb

Du träffar de vanliga människorna
och gör dina vanliga uppgifter
och är så där
vanligt nöjd

Och jag avundas dig ditt vanliga,
För redan då jag ska klä på mig
blir det vanliga ett val
bekymmersamt
för alla strumpor har försvunnit och

Människorna jag möter
kan ha haft det för jävligt
eller de mår bra men de vill
kanske prata av sig och jag är
redan sen och allting släpar efter

och jag hoppar över lunchen
men hinner ändå inte
bli så där
vanlig




Fri vers av Mia Bergenheim
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-05 09:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mia Bergenheim
Mia Bergenheim