Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släpp änglarna fritt!

Trä i nål
Ingen förklaring
Nunneklostret
Ljuset som tändes
Över..
En tafatt period
Varför kan inte livet ge en tydlig skylning..
för de val vi tar medan vi kör?
Istället för att ..
det använder sig av sina hejdukar?
Mitt slutgiltiga ord till dig..du dumma liv:
Släpp lös änglarna!




Fri vers (Fri form) av ryttarinnan
Läst 340 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2015-02-05 10:23



Bookmark and Share


  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Du skriftar fram hoppets ljus över dunkla smärtans minnen. Fint att läsa.
2015-02-05

  Bo Himmelsbåge
Släpp änglarna fritt det är vår
där vi i vår vilsenhet går
ta bort all oro o strid
gör det enkelt
ge oss inre frid!
2015-02-05

    ej medlem längre
Inget gör så ont som livet! Bra!
2015-02-05

  Lärling
Ja, livet och valen är inte lätt...
Håller med: Släpp lös änglarna!
2015-02-05

  Lena Själsöga Keijser
änglar
är
alltid närvarande

god är din maning
2015-02-05

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!
2015-02-05

    ej medlem längre
Håller med, släpp änglarna fri för livet är så dumt ibland!
2015-02-05
  > Nästa text
< Föregående

ryttarinnan