Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oj vilket kval...

-Oh du min käre älskare Kal
skulle jag som fru till dig få komma på tal...
Om min pojkvän då dog?
-Vilken fräck fråga du drog!
Min moraliska typ nekar mig att gifta mig
med nå´n som haft en älskare varit SÅ FAL!







Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-06 17:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt