Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig viska i ditt öra.

Vill att du lyssnar på vad jag viskar i ditt öra.

Lyssna

Ta till dig vad jag säger och le.
Njut min älskade.
Älska obehindrat och låt vår magi växa mellan oss.
Hör min röst som smeker dina sinnen.
Jag vill ha dig här hos mig, så stanna.
Låt orden från vår kärlek aldrig dö.

Låt vårt VI få leva.

Vi viskar vår kärlek till en skimrande himmel <3




Fri vers av Angel of love
Läst 777 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2015-02-06 20:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ännu en vacker text ur din mjuka hand..
2015-02-24

  Connie
Ljuvligt vacker!
2015-02-10

    ej medlem längre
Kärleken är så vacker!
2015-02-10

  Johan-70
Man vill bara blunda och höra din röst.
Gillar din text.
2015-02-10

    Dan Myrbeck
Vackra, kärleksfulla ord!
2015-02-09

  Fem hjärtan VIP
Kärleksfull och vacker!
2015-02-09

  Maria Sundelin VIP
En fin sak att be om
Kramar
2015-02-07

    ADI Nehlin
så vackert
2015-02-07

  Lars Hedlin
EVIGHETS VACKERT! Ömt varmt och underbart! <3
2015-02-07

  louisegirl
Så kärleksfullt och fint
2015-02-07

    ej medlem längre
Kärleksfull text!
2015-02-07

  M M Mannheim VIP
Viskande ord om kärlek vill vi alla höra i våra öron.
2015-02-07

    ej medlem längre
Och stjärnorna faller över kärleken.
Vackert Angel <3
2015-02-07

  agneta pichler
så skört och otroligt vackert

låt aldrig kärleken dö
2015-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love