Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Coola du

 

De säger du är cool

De gillar dina bravader

Du behöver inte ens sticka under stol

De avgudar dina charader

 

Kvittar om de fattar noll

Positiv eller negativ attityd

spelar ingen roll

 

De tycker du är bäst

även då du ignorerar dem som mest

 

Ditt liv är en fest

 

-helt utan protest...

 

 




Bunden vers (Rim) av amanda_panda
Läst 329 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-02-06 22:00



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
så kan det va - coolt:)
2015-02-09

  Lars Hedlin
Verkligen bra starkt och rakt i äkthet!
2015-02-07

  louisegirl
Vilken härlig dikt, i rim och flyt
Gillar mycket!
2015-02-07

    ej medlem längre
Supercool! :)
2015-02-07
  > Nästa text
< Föregående

amanda_panda
amanda_panda