Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland vill man bara fly in i drömmens värld...


Denna underbara man

 

Inatt jag drömde

en dröm så bra

Ville ej vakna

denna vanliga da '

 

Nej, låg kvar och drog mig

för att av drömmen igen njuta

Ville ju få veta 

hur den skulle sluta

 

Den började med fin middag

och Han som kockade

Kvällen var magisk

och romantiken lockade

 

Med rödtjut i glasen

och rosor i vas

Trånande blickar 

och vi var i extas

 

Ja,  drömmen var fantastisk

men för bra för att va ' sann

 

Hos mig finns Han endast i fantasin,

 

denna underbara man




Bunden vers (Rim) av amanda_panda
Läst 286 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-02-07 21:21



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Tusen tack för att du skriver
om mig så undrbart fint!
2015-02-09

    ej medlem längre
Denna text satte sig i mitt huvud, bokmärkt!
2015-02-09

  louisegirl
Underbara dröm, förstod att du inte ville vakna ;)

Fint förmedlat!
2015-02-08

    ej medlem längre
Ja, män är ju oftast bäst i fantasin :) Fyndiga rim som vanligt!!
2015-02-08

  Lars Hedlin
Så starkt i känsla och ton..En dröm så varm kanske den kan bli sann!? Kram
2015-02-08
  > Nästa text
< Föregående

amanda_panda
amanda_panda