Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andetag i Alperna



Var är ni nu
Andar som bestigit toppar

Som seglat över stormade
Oceaner

Brukat jorden med spadar

En gång var ni mina
Anförvanter
Och jag höll av er

Spänner fast skidorna
Snart dags att störta utför

En stund blir
Jag kvar i denna
Skönhet som gör så ont
Och
I denna Ondska mitt bland
skönheten

Bara mina Ord blir vilande
ett litet tag hos dig..tills vi åter möts.

Skall sedan vidare till Allt
som inte är men varit

Med alla mina Ord som farit

Justerar Hjälm och
skidglasögon

Släpper taget,kastar mig utför
branten. Here i come!!
. .. ...Oh.Jahh.









Tillägnad:S.....(M.....)






Fri vers av Sefarge VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-02-08 08:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilken vy du bjuder på, känslovy i vackra bilder, som bara du kan, en färd som förvirrar själen, dock på ett gott vis:)
2015-02-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Fin hyllning till det förgångna och nuet!
2015-02-08

  Anya VIP
Ser en slalomåkare som njuter så att hen blir ett med alltet. härlig känsla.
2015-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP