Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evighetehs vingslag




Lär mig som gamle Symeon
leva i from förväntan
Lär mig vara öppen
kunna lyssna
till evighetens vingslag
Guds puls i skaparorden
Lär mig kunna lyda
Andens maning

Jag skall då få skåda
det eviga livet som är hos Fadern
bli synligt uppenbarat
Frälsningen för alla
Jag skall då som gamle Symeon
i evighetens soluppgång
med evighetens ljus
få blandas




Fri vers av Maria T
Läst 216 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-02-08 17:51



Bookmark and Share


  anits VIP
En fin bön som jag gärna delar med dig!
2015-02-16

    ej medlem längre
Fin bön!
2015-02-09

  walborg
VArmt tack för bönen som jag delar
2015-02-08

  Marita Ohlquist VIP
Vackert!
Som en bön.
2015-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T