Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna dikt är tillägnad en sann vän


Nu förbi

 

Mitt liv är ofta upp och ner

Ibland är jag på gränsen till att falla

 

När jag i detta tillstånd på världen ser,

brukar du på mig kalla

 

Du vrider och du vänder då allting rätt igen

och  vad som än händer förblir du min vän

 

För så länge som jag minns,  

har du gett mig gnista och energi

 

Vet att du för mig alltid finns

 

och den värsta loopen är nu förbi

 




Bunden vers (Rim) av amanda_panda
Läst 303 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-02-08 21:31



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Fin hyllning!
2015-02-09

  louisegirl
Så fint skriftat, om äkta vänskap
2015-02-09

  Lars Hedlin
En mycket fin text till en vän..värme och ömhet .)
2015-02-09

  P-E-H
Fint om vänskap. Skön rytm.
2015-02-09

    ej medlem längre
Väl förmedlad text!
2015-02-08

  Unikum VIP
Fina ord, kram vännen.
2015-02-08
  > Nästa text
< Föregående

amanda_panda
amanda_panda