Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hittat i byrålådan, gissningsvis från -07.


Jag har hittat hem (varför stannar jag inte?)


Jag vill så gärna
skriva ner vad jag känner.
Förklara.
Få folk att förstå.

Det går inte.
Inte allt.

Det är så stort
att orden inte
räcker till.
För små.

Det är så vackert
så skört
att orden känns
fula och klumpiga.

Klumpiga
som det där som sitter
i halsen
och vill rinna ut
för att tiden
inte går att stanna.



Ögonen läcker

och jag vill inte

gå hem.





(Jag är ju redan där).




Fri vers av lisalajsa VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-02-09 11:15



Bookmark and Share


    Jim Friberg VIP
Riktigt strålande.
2015-02-09

  Lars Hedlin
Bra framfört med inlevelse och känsla!
2015-02-09
  > Nästa text
< Föregående

lisalajsa
lisalajsa VIP