Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

under skinn

Man behöver krypa in under sitt eget skinn ibland.
Där måste man vara för att kunna känna på riktigt, på allvar.
Real life in real time
så att säga.

Mitt skinn har blixtlås
så det går rätt snabbt att få sin plats där
när det brådskar.




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-09 17:05



Bookmark and Share


    Faileborg
Den här tilltalar mig!
Blixtlås till känslorna vore inte helt opraktiskt!

2015-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP