Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Översättning av en av mina tidigare publicerade engelska texter...


Bortom drömmen.

Kommer du ihåg,
när jag berättade
om världen bortom vår?

älskling, försvinn inte
försvinn inte bort

försvinn inte bort,
dit jag ej kan gå

-

Kommer du ihåg,
den gången?
När jag berättade om
världen utanför vår?

-

Den kallas  verklighet.
Alla där,
glittrar...

älskling, lämna mig inte
älskling, försvinn inte
älskling, gå inte

snälla, stanna
stanna kvar
lämna mig inte här
alldeles ensam
i mörkret

-

Kom ihåg
Kom ihåg

...

Minns du?

 

 

© Jaurari 2014/Februari 2015

 

 




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 352 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-02-09 23:19



Bookmark and Share


  träsnidaren
Underbart! Starkt och med häftiga kontraster.
2015-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP