Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam sitter jag

Ensam sitter jag på livets ruiner
den tid jag vill vinna, dras ifrån mig snabbare än ljuset
tomheten fyller alla hörn, låt mig se, låt mig förstå
mörkret har ingen talan
ensam sitter jag...
tystheten svider i mitt huvud, talar utan ord, utan mening
Säg mig vad du kallar verkligheten.




Fri vers av Luma
Läst 303 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-02-10 00:30



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Texten borrar sig in i hjärtat som en tagg!
2015-02-10

  Johan-70
Fan va bra skrivet.
2015-02-10

  Järnkatten
Ouch, både text och känslan känns igen alltför väl, väl poetat vännen..
2015-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Luma
Luma