Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sluta upp med det där gråtandet nu


För stå här och gråta i regnet kan väl ändå inte

vara så kul

Tjänar väl ändå ingenting till

För det lär inte förändra på någonting

Men om du vill ha lite tröst kan jag alltid

krama om dig lite grann

För du har ju alltid varit sjysst emot mig och kört en

bra stil för vilket jag alltid har varit tacksam

Så kom här säger han medan han knäpper upp jackan sin

för att släppa in henne i sin stora famn

där hon kan finna en förtröstan

Vilket hon gör

Hon lutar sitt huvud mot hans ena axel då han tar fram

en näsduk ur ena fickan så att hon kan

torka sina tårar och snyta sig om näsan...

Sluta upp med det där gråtandet nu!

Ken Cassel
10/2-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-10 17:05



Bookmark and Share


  Berth
Snällt!
Och tröst hjälper alltid.
Framför allt så skadar det ingen.
2015-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel