Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte kärlek, så säg!

 

En virvelvind av känslor

du mig varsamt sänder

Bildar vågor av lycka

som inte vänder

Likt en skör blomma

är jag helt i dina händer

 

Även i livets prövande test

när jag behöver dig som allra mest,

då viner din känslostorm för mig

 

Är det då inte kärlek,  så säg! 




Bunden vers (Rim) av amanda_panda
Läst 276 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-02-10 19:51



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Orden värmer en fin känsla inom :) kram
2015-02-12

    Dan Myrbeck
Bra när vi närmar oss Alla Hjärtans Dag
2015-02-11

  Unikum VIP
Åh vilka fina ord!
2015-02-11

  louisegirl
Underbara känslor i kärlekens tecken <3
Tycker mycket om!


2015-02-10

    ej medlem längre
Fint skaldat om kärleksfulla känslostormar!
2015-02-10
  > Nästa text
< Föregående

amanda_panda
amanda_panda