Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en sakletare ser en ny mening i det som andra kasserat


Vackert skräp

Gudar och gudinnor
dansar och leker
där vi slänger våra sopor

I landskap av rost och trasor
bland bortslängda saker
spår och varsel

Bleknande fläckar
vill bli erkända
minnen, som andas
i kuvös

Mångfärgat lump
En handgjord keramikskål
Ett ansikte
sprängt av vackerhet

Ur en bok med nordisk lyrik
så lik den mor läste ur
medan hon diskade
föll en klunga snödroppar ut

Dignande väldoft, vid mitt altare!




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-02-10 20:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert att visa och se det vackra!
2015-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP