Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



En spricka i muren


Har en spricka,i muren, efter blixten igår
Tillräckligt stor

molntunga
vattenvåg, bäckenben

kysser det förflutna på stadig grund
som en prinsessa ur tusen och en natt

lösgör knutar
skakar loss tårar ur moln

barfota vandrar jag, hjular över ett fält
plockar en bukett violer
hoppar över en bäck, svalkar mitt ansikte
dricker mig otörstig

breder ut mina armar
lyfter mitt bröst mot solen
dansar över ett fält

jag har gråtit, jag har förlåtit
jag har funnit källan, ren












Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-02-11 00:58



Bookmark and Share


  kerstin skriver VIP
att gråta och förlåta är fint murbruk för spruckna murar
2015-04-27

  Johan Strömstedt
Det finns en hög mycket närvaro i den här texten. Här blandas hopp och förtvivlan i min tolkning. Fint!
2015-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP