Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kunskapen om paraplyet


Erfarenheter är inte det snyggaste sättet att lära sig balansera på livets gömda taggtråd. Det kan varje årstid kännas som att kliva vidare barfota i en ond saga och då slutar det aldrig blöda.

Regnet kommer tillbaka, men kunskapen om paraplyet håller endast gråten borta några dagar om året, barndomsland sitter som en abstrakt mörkblå oväderstatuering under skinnet.

Pulsen är svag och kyssen gör ont mot munnen. Det är inget bråk i hemmets egenhet, mest plåster av minnen som stör stegen mot någonting som är värt att notera i jakten på luft.


_______________




Prosa av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-02-11 16:53



Bookmark and Share


  Glitr
Men ja. Håller med. Svårt och storslaget.
2015-02-17

  Federico Romano
Bra och utvecklande om livet..
2015-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP